Лили Петкова, Професионален Фотограф в София

фотограф Лили Петкова


Правя фотосесии на бременни, на новородени, на деца до 13г възраст. Фотосесии на възрастни (освен бременни) не правя. Разбира се, че родителите и по-големи братя и сестри се включват във фотосесиите :) Заснемам кръщенета и рождени дни, както и изписвания на новородени от родилните домове. Сватби не снимам.
Предлагам ваучери за подарък, в случай, че искате да подарите фотосесия.
Възможност за външни или студийни снимки с различни декори и аксесоари.

След фотосесията ще имате възможност да подберете сами снимките от фотосесията на спокойствие у дома ви. Предоставям онлайн-галерия със всички снимки от фотосесията, които не могат да се свалят, целта е сами да подберете най-добрите снимки, които да получите. Уточнения брой обработени снимки ще ви изпратя по скайп до 2 седмици след фотосесията в електронен вид - JPEG формат. Снимки не изваждам на хартия, аз само заснемам фотосесиите, не се занимавам с печат :)
Допълнителни необработени кадри не се изпращат, може да си доплатите допълнителни обработени кадри, след фотосесията по банков път
Заснемането на рожден ден се заплаща на два часа, а кръщенето не е с фиксирано време, включва заснемане на целият ритуал в църквата + снимки на детето и роднините пред църквата. При заснемането на събития няма ограничение в броя кадри, подбирам най-добрите и ги изпращам с базова обработка (цветове, контраст), около 80-100 кадъра приблизително.
Искам да отбележа, че важно условие за качеството на снимките е църквата, в която ще се снима да е светла. В детските клубове и ресторанти, важи същото правило :)
Услугата - Заснемане на изписване от родилен дом включва фото заснемане на изписването на новороденото и майката на територията на болницата.
В зависимост от пропусквателния режим има възможност да се направи фотосесия на майката и таткото и бебето в болничната стая, непосредствено преди изписването. След това се правят снимки на обличането на бебето в стаята за изписване и снимки с роднините.
Получавате 50 - 100 кадъра, основно обработени (без ретуш, който може да се заяви
допълнително за отделни снимки) на скайп или диск.

Изпрати запитване до този фотограф:

Мнения и коментари за фотограф Лили Петкова

Фотограф в София / Детски фотограф / Фотограф за кръщене