Студио Фото Видео ЕЛИТ, Професионален Фотограф в Пловдив

фотограф Студио Фото Видео ЕЛИТ


Екипа на Фото Видео Елит има дългогодишен опит в сферата на фотографията и видео заснемането.
Фото Видео Елит е създадено от фотографа Филип Шангов, който работи успоредно със своята колежка и дизайнер Таня Стоянова.
Към екипа на Фото Видео Елит наскоро се присъединиха и нашите колеги от Милано(Италия) фотограф Зорка Тамахкярова и видео-монтажист Николай Тамахкяров, които имат дългогодишен опит в сферата на фото и видео заснемането.
Други наши колеги и партньори са уеб дизайнерите от Пловдив: Димитър Тупалов и Кирил Тупалов.
С така създадения екип можем да предложим на нашите клиенти както в страната така и в чужбина професионални услуги като: фото и видео заснемане на сватби, абитуриенти, кръщене, детски градини и училища, лични и семейни фотосесии, и други значими събития.

Предлагаме още: фотография за онлайн магазини, модна фотография, продуктова фотография, каталожна фотография, фотография и видео заснемане на: интериор и екстериор, индустриална фотография, бизнес събития и презентации, рекламни клипове и филмови продукции.
Цялостен уеб дизайн изработване на професионални онлайн магазини.
Фото Видео Елит разполага със съвременно фото студио с естествени декори и различно професионално осветление и аксесоари за да може да задоволи всички желания на клиентите свързани с фото и видео заснемане.

Изпрати запитване до този фотограф:

Избрани Фотографии На Студио Фото Видео ЕЛИТ

Мнения и коментари за фотограф Студио Фото Видео ЕЛИТ

Фотограф в Пловдив / Сватбен фотограф / Моден фотограф / Продуктов фотограф