Димитър Тодоров Димитров, Професионален Фотограф в Стара Загора

фотограф Димитър Тодоров Димитров


Позволете ми да Ви се представя и да Ви разкажа малко за себе си:


Казвам се Димитър Димитров-фотограф.


Занимавам се с фотография от юношеските си години. Това беше преди дигиталната епоха, когато с вълнение очаквахме да проявим и видим фотографиите, за да разберем как сме се справили. Фотографията напредна много от тогава и аз се стремя да я следвам и да се развивам.


За мен фотографията се превърна в инструмент, който ми позволи да уловя същността на света около мен и да го запечатам в спомен!


Имах късмета да превърна своето хоби и своята страст в своя професия. Създадох собствено фото-студио в далечната 1999г. До ден днешен, вече повече от 16 години, то работи без прекъсване. Благодарен съм за възможността да съм свидетел и да запечатвам най-скъпоценните спомени от живота на хората.


Гордея се с работата си и с това, че тя ми предоставя възможността да уловя в снимки историята на Вашите най-щастливи мигове. И на свой ред да Ви гарантирам спомен за цял живот, на който можете да се наслаждавате и да споделяте.


Моята работа обхваща различни аспекти на фотографията – портрети, сватби, кръщенета, рождени дни, абитуриентски балове, снимки за Вашия бизнес и търговия.


За мен най-важното е клиента да получи това за което е дошъл и да си тръгне с усмивка от ателието ми!


Може да разгледате галерията със снимки и ако харесате работата ми, ще се радвам да споделя професионалния си опит с Вас.

Изпрати запитване до този фотограф:

Избрани Фотографии На Димитър Тодоров Димитров

Мнения и коментари за фотограф Димитър Тодоров Димитров

Фотограф в Стара Загора / Сватбен фотограф / Детски фотограф / Фотограф за кръщене