Анета Кръстева, Професионален Фотограф в София

фотограф Анета Кръстева


Споделете с фотографа, че имате телефона му от snap.bg:
0898665790

www.anetfoto.com
www.facebook.com/photos.feeling/?modal=admin_todo_tour
VIP фотограф

Фотографията е голяма сила! Тя обладава хората, които я пожелават! Не бих я нарекла професия защото тя е едно приключение, опиянение, авантюра. Тя ме кара да забравя себе си, нуждите си, тялото си, докато държа фотоапарата. Не усещам, че слънцето пече главата ми и ще получа топлинен удар, защото страстта в сърцето ми е много по силна от всички слънца. Момент или събитие, всичко потъва безвъзвратно в миналото без тази единствена машина на времето, фотоапарата. Според мен нищо не се е случило ако не сме го заснели. През моите очи всяка сцена или лице е композиция, която местя докато не получа перфектния кадър.
Как по друг начин ще се посмеем или ще поплачем на това какви сме били в миналото!
Обичам сватбената фотография!
Сватбената фотография е магия, която идва от самия повод за това събитие - любовта. Влюбените погледи, ръцете, които докосват любимия, дрехите и ритуалите, сълзите на близките са фото предизвикателства, които нямат равни! Обичам да търся детайлите и да запечатвам миговете, на които после всички ще се радват и плачат. Харесвам всякакви други поводи за снимки и винаги намирам радостта, тъгата и дълбочината във всеки повод за празнуване.
Плакала съм докато обработвам снимки, изживявам моментите на радост и тъга и тайно се привързвам към хората, които снимам. Чувствителна съм и усещам кога да спра, мога дори да съм невидима, и накрая. ..знам, какво хората не искат да видят на снимките си. Не престъпвам личното пространство на никой, освен ако не съм допусната, защото това е вашия момент и вие решавате какво да покажете на хората.
Освен чисто технически познания, добър фотоапарат и обективи, всеки фотограф, според мен задължително трябва да има сърце за да бъде успешен фотограф.
Преди да се захвана със сериозното снимане, учих фотография в най-добрите фотошколи и фотографи в София в продължение на 2 години, начална, портретна, съвременна фотография и индивидуален курс по фотошоп. Натрупах доста опит и не спирам да чета и да се уча от най добрите.

Умея да влизам в близки контакти със всякакви хора за много кратко време и да се сприятелявам бързо с деца и животни, нещо което ми помага за положителната атмосфера по време на снимки.
Притежавам преносимо студийно осветление за фотосесии във вашия дом, офис или място посочено от вас.

Не издребнявам нито за времето, нито за количеството а търся единствено качеството на всяка цена …

Изпрати запитване до този фотограф:

Мнения и коментари за фотограф Анета Кръстева

Фотограф в София / Сватбен фотограф / Детски фотограф / Фотограф за кръщене