Анета Николова, Професионален Фотограф в София

фотограф Анета Николова


Казвам се Анета Николова и се надявам да намерите тук това, което търсите.

Благодаря ви, че се спряхте на моя профил! Това е страхотно, но с какво бих ви спечелила да изберете мен, за вашият празник или фотосесия?! Разгледайте портфолиото ми и вижте дали ви допада моето виждане и моите умения… и ако ви хареса, другото, което трябва да знаете е как хората, които съм снимала се чувстват около мен и защо отново се връщат..

1. Защото са спокойни когато са около мен и знаят, че са в сигурни ръце.

2. Защото не ги оставям да се чудят къде да си сложат ръцете.

3. Защото преди да дойдат на снимки са получили ясни и подробни инструкции.

4. Защото знам колко е трудно да ти забият един обектив в лицето и ти да се държиш нормално.

5. Защото знаят, че ще получат много повече от всичко ????

6. Защото фотографията ме прави щастлив човек и чрез вас и на вас! … се отблагодарявам всеки път за това усещане.

Винаги търся и още нещо във всяка поза. Все не ми е достатъчна и още не съм направила любимата си снимка. Гледайки една фотография, винаги се питам – "Какво ми казва тя???“ Ако тя не ми проговори – махам я!

Фотографията е продължение на моят талант да рисувам, да усещам хората, да виждам единствено красивото в тях и да ги убедя, че са по добри отколкото си мислят. Мои учители са били едни от най добрите школи и фотографи в София, където съм учила – начална, съвременна, студийна, портретна и сватбена фотография, курсове по Фотошоп и Лайтрум.

Определям се като портретен фотограф! Ако имате нужда от портрет за Linkedln, профилна снимка за CV или просто искате да представите себе си в своята страница, разгледайте портфолиото ми и се обадете защото тук събирам всички свои фотографски и житейски умения, опит и усет за хората. Мога да помогна на всеки да представи себе си по най добрият начин, така, че да спечели хората, които се интересуват от него.

Обичам сватбената фотография! Това идва от самия повод за това събитие – любовта. Влюбените погледи, ръцете, които докосват любимия, дрехите и ритуалите, сълзите на близките са фото предизвикателства, които нямат равни! Винаги търся детайлите, които говорят повече от думите!

Големи имена като Христо Мутафчиев, Етиен Леви и група СУПЕРТРИК са били пред обектива ми и мои снимки, редовно се пускат по много телевизии и вестници. Представяни са мои снимки в шоуто на Николаос Цитиридис, в предаването "На кафе при Гала“, вестник във Великобритания – "БГ БЕН“. в рубриката "Rock Arena“, Шоуто на Мавриков и много други програми, вестници и реклами. Христо Мутафчиев е представен във вестник Monitor.bg със кадри от фотосесията, която направихме в родния му град Карлово.. За мен е чест, че толкова уважавани личности са пожелали да ги представя и ползват мои снимки за да го правят.
Знам, какво хората не искат да видят на снимките си и пазя авторитета на всеки застанал пред фотоапарата ми.

Организирам тематични фотосесии и притежавам аксесоари и знания да развия доста идеи! Най голямата ми фотосесия беше РЕТРО и ПИН-ЪП и тя беше организирана близо шест месеца с 7 модела, с подкрепата на гримьорката от "Като две капки вода“ Елена Гаврилова, коса Антон Вилхелмов и модна къща Лита.

Притежавам преносимо студийно осветление за фотосесии във вашия дом, офис или място посочено от вас.

Не оставяйте вашият празник да се ограничи до безброй лошо направени селфита или традиционните снимки без история, художествена стойност и качество.. Намерете фотограф, който ще остави спомена от вашия ден за поколенията и му позволете да бъде един от вашите гости! Единствено така, вие ще бъдете спокойни на вашият празник и няма да се притеснявате и разсейвате. Поканете ме на вашето тържество ако смятате, че това мога да бъда аз ????

Благодаря ви!

Изпрати запитване до този фотограф:

Мнения и коментари за фотограф Анета Николова

Фотограф в София / Сватбен фотограф / Детски фотограф / Моден фотограф