Анета Кръстева, Професионален Фотограф в София

фотограф Анета Кръстева


Споделете с фотографа, че имате телефона му от snap.bg:
0898665790

www.anetfoto.com
Виж Facebook
VIP фотограф

Благодаря ви, че се интересувате, от моята фотография! Когато държа фотоапарата съм най-силна - ставам сигурна, съсредоточена, мога да прелитам :), да пълзя и да изчезвам, така, че да не ме забелязвате докато се веселите с вашите приятели и роднини!!! Фотографията е моето удоволствие, почивка, работа, моя начин да се забавлявам и мечтая. Тя е продължението на моят талант да рисувам, да вниквам в душите на хората, да виждам единствено красивото в тях и да ги убедя, че са по добри отколкото си мислят. Научих се да рисувам с обектива си, подкрепяна от опита си, знанията за светлина, ъгъл и всички правила във фотографията, които дълго време уча и практикувам. Мои учители са били едни от най добрите школи и фотографи в София като-Владимир Кадънков - студийна, портретна фотография, Таня Маркова- фотошоп, Бони Бонев-различният портрет, Фотоконцепт - начална и съвременна фотография и Photoschool - работа с Лайтрум.
Моята най голяма страст във фотографията са портретите. Всяко лице за мен е предизвикателство и повод за търсене и размисъл, един свят събран в две очи… Да направиш портрет не е просто да покажеш по най добрия начин едно лице, а да покажеш неговата същност. Големи имена като Христо Мутафчиев, Етиен Леви и група СУПЕРТРИК са били пред обектива ми и снимки, които аз съм им правила редовно се пускат по много телевизии и вестници. Мой снимки са били представяни в шоуто на Николаос Цитиридис, вестник във Великобритания - "БГ БЕН". в рубриката "Rock Arena", в Monitor.bg снимка на Христо Мутафчиев, " В Преди обед" по BTV на СУПЕРТРИК! В "Шоуто на Мавриков" отново Етиен Леви и много други по малки програми и вестници. За мен е чест, че толкова уважавани личности са пожелали да ги представя и ползват мои снимки за да го правят.
Много се вълнувам и от сватбената фотография! Това идва от самия повод за това събитие – любовта. Влюбените погледи, ръцете, които докосват любимия, дрехите и ритуалите, сълзите на близките са фото предизвикателства, които нямат равни! Винаги търся детайлите, които говорят повече от думите! Умея да влизам в близки контакти със всякакви хора за много кратко време и да се сприятелявам бързо с деца и животни, нещо което ми помага за положителната атмосфера по време на снимки. Изживявам моментите на радост и емоции и тайно се привързвам към хората, които снимам.
Знам, какво хората не искат да видят на снимките си!!!
Притежавам преносимо студийно осветление за фотосесии във вашия дом, офис или място посочено от вас. Не издребнявам нито за времето, нито за количеството а търся единствено качеството... на всяка цена …

Изпрати запитване до този фотограф:

Мнения и коментари за фотограф Анета Кръстева

Фотограф в София / Сватбен фотограф / Детски фотограф / Фотограф за кръщене