Pixel5 Photography, Професионален Фотограф в Пловдив

фотограф Pixel5 Photography


PIXEL5 Photography – въпроси и отговори.

Как започваме?! – различно. Защото преди началото на всяка фотосесия, тя е обсъдена с нашите дизайнери и съобразена с тяхната рецепта за вълшебства.

Как процедираме?! – различно. Защото, не доверяваме готовия материал на външни за проекта изпълнители. Изпълняваме целия процес, така, че на монитора вашите снимки да изглеждат по същия начин, както когато са снимани.

Как снимаме?! – различно. Защото използваме професионална техника без никакви компромиси. От Тялото на фотоапарата, през обектива и монитора на който се обработва вашия кадър – всичко е в рамките на ТОП 3.

Как обработваме?! – различно. Защото снимаме, така, че процесът на ретуш, да е минимален, а когато го има, да бъде така, че като, че ли го няма.

Как работим?! – различно. Защото работим в постоянна връзка с вас и можем да бъдем адекватни и гъвкави във всеки момент от целия процес.

Какъв файл получавате?! – различен. Защото можете да го използвате в интернет, но с него можете и да разпечатате както флаер, така и билборд.

Как го правим?! – различно. Защото за нас снимането не е спорадичен процес, а неговата цел е вашето щастие.

Как го постигаме?! – различно. С професионализъм.

Какво постигнахме?! – скромен резултат от повече от 8000 продукта в сферата на козметиката с повече от 25 000 продажби месечно. Отпечатани повече от 50 000 книжни тела под формата на списания, каталози, диплянки, брошури.

Как да постъпите?! – Постъпете различно!

Pixel5 Photography

Изпрати запитване до този фотограф:

Мнения и коментари за фотограф Pixel5 Photography

Фотограф в Пловдив / Сватбен фотограф / Продуктов фотограф / Моден фотограф