Ивайло Илиев, Любител Фотограф в Казанлък

фотограф Ивайло Илиев


Всички обичаме невероятните моменти, които правят живота ни по-различен и истински значим не само за нас, но и за околните. А какво по-хубаво от това тези мигове да бъдат запечатани завинаги? Именно този стремеж ме отведе на пътя на безкрайните фотографски приключения в редица региони и държави, срещнал ме със стотици хора от целия свят.

Познавате ме под творческия псевдоним #Ivil, срещали сме се на различни места и сме преживявали различни емоции заедно. Ако това все още не е така, то силно се надявам съвсем скоро да се случи! :))

Вече пета година практикувам фотография на свободния пазар, като съчетавам с работата си като фоторепортер, журналист и кореспондент за различни регионални и национални медии.

Занимавам се с широк спектър от графични и визуални дейности, като с преимущество са ангажиментите ми около отразяването на различен тип събития - кръщенета, балове, рождени дни, индивидуални и семейни фотосесии и множество други. Участвал съм в редица мултимедийни и интерактивни проекти, като освен това менажирам и няколко рекламни страници в социалните мрежи.

Изпрати запитване до този фотограф:

Избрани Фотографии На Ивайло Илиев

Мнения и коментари за фотограф Ивайло Илиев

Фотограф в Казанлък / Фотограф за кръщене / Детски фотограф / Продуктов фотограф