Борислав Борисов, Професионален Фотограф във Велико Търново

фотограф Борислав Борисов


Специализирана продуктова фотография за нуждите на фирми. Представителни снимки на офиси, сгради, хотели, къщи, складови помещения, продукти, служители, брандинг фотография и т.н. Извършвам професионални фото и видео представяния (ревюта) на продукти, машини и др. Снимки и видео за нуждите на вашия уебсайт, принт каталози, Фейсбук страници и т.н.

Специализирана фотография на събития, посещения на делегации, личности, семинари, изложения, конкурси и т.н.


Снимам в цяла България. Бекъп (покриващ, втори) фотограф за всякакъв тип събития. За всички, които искат алтернативни снимки от своето събитие и не си позволяват да рискуват с непознати фотографи! Бекъп фотографът няма да се пречка, няма да ви кара да позирате, даже....няма да го забелязвате! Като резултат ще получите неповторими допълнителни снимки! С бекъп фотограф, премахвате рисковете от разочарование, ако ползвате само един стандартен фотограф.

Обичайно в практиката, бекъп фотографът успява да заснеме мигове, които са невъзможни за стандартния фотограф. Целта е да получите снимки, в които е уловен миг, емоция, преживяване...., а не просто позиране.

НЕ СНИМАМ СВАТБИ И КРЪЩАНЕТА като основен и стандартен фотограф!
Снимам по изключение частни лични снимки и събития, ако ми харесва идеята и концепцията (деца, рожденни дни, събития). В тези случаи снимам така, че хората по време на събитието предимно да не разбират, че ги снимам - т.е. стремя се да уловя миговете, емоциите и мълчанието в реалността на всеки отделен човек. Не снимам нагласени снимки и не карам хората да позират, загубвайки миговете и радостта на конкретното събитие.

За фирмени фото-сесии издавам фактура, регистриран съм по ДДС.
Предлагам професионални фото сесии на територията на цяла България, а при нужда и в чужбина.

Разполагам със собствен транспорт, вкл. високопроходим и луксозен, който може да бъде използван за целите на фотосесиите.

* за нуждите на пост-обработката на фото и видео, работя с дългогодишни професионалисти във видео монтаж и графични обработки.

Работя с най-високо ниво професионална техника - Canon 1 DX (за FullHD видео, спортни събития, личности)
- Canon EOS 5DS (50.6 мегапиксела; за продуктови и имиджови снимки)
- Canon EOS 5D Mark IV (30.3 мегапиксела; 4K VIDEO - за продуктови и имиджови снимки)
- Canon 7D Mark 2 (за FullHD видео, спортни събития, личности)
- Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
- SIGMA EF 35mm f/1.4L USM
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
- Canon EF 17-40mm f/4L
- Canon EF 50mm f/1.4 USM
+ снимане с кран, хексакоптер, KARMA дрон (GoPro) и GoPro HERO5 видео

Преди поемане на ангажимент за снимане, се следва следната процедура
- Клиента попълва и изпраща по e-mail формуляр заявка за фото/видео сесия, в която се посочва дата и продължителност на ангажимента, както и конкретни специфики
- На място преди начало на снимките се подписва стандартен договор, който урежда ангажимента на фотографа, както и правата за ползване на снимките, срокове за получаване и др.

Ценови диапазон: 100-1500 лв.

Изпрати запитване до този фотограф:

Избрани Фотографии На Борислав Борисов

Мнения и коментари за фотограф Борислав Борисов

Фотограф във Велико Търново / Продуктов фотограф / Моден фотограф / Други Фотографи