Фотограф в София

Как да изберем фотограф в София: Мечтата на всеки е да има фотограф, на който може да се довери за заснемане на всяко събитие - сватба, кръщене, детски рожден ден, абитуриентски бал. Много хора започват да планират от рано организацията на всяко събитие, като особено внимание се отделя на фотографите. Ролята на фотографът в едно събитие е много важна. Но какво да правите, когато не знаете към кой фотограф да се обърнете?

  • Уточнете какви снимки искате и как искате да изглежда крайният резултат.
  • Изберете фотограф по-рано, поне няколко месеца преди събитието. Сезона на различни събития в София е по различно време.
  • Разгледайте портфолиото на всеки кандидат. Представяйте себе си, като главен герой на неговите снимки. Харесват ли ви? Допада ли ви самият стил на снимане?
  • След като сте избрали няколко кандидата (не е добре да бъдат повече от петима, тъй като само ще се объркате с избора), обадете им се. Уговорете се за лична среща. Този човек, ще снима единият от най-важните дни във вашият живот, не е редно да не сте го виждали преди тържеството. Ами ако просто не ви хареса?!
  • Предварително го помолете да донесе на срещата фотографии от други сходни събития.
  • Разпитайте го как работи, почасово или може да ви предложи пакетна оферта.
  • Колко кадъра ще получите след събитието. Тъй като ще има много несполучливи кадри е нормално да обработи част от тях и да ви предаде най-добрите.

Имаме 277 фотографи в София. За повече информация и уточняване на цена, закупуване на ваучер, допълнителни условия и желания за провеждане на фотосесия в София може да се свържете през контактната форма на всеки от тях.

Натисни тук за да получиш оферта от 277 фотографи в София »

Професионални фотографи в София

 

Любители фотографи, София
Ако желаете да получите оферта от тези фотографи натиснете тук »

Регистрирай се като фотограф »