Студио Скайвю - фотография, видео и дрон заснемане, Професионален Фотограф в Пловдив

фотограф Студио Скайвю - фотография, видео и дрон заснемане


Скайвю е студио за фотография, видео, дрон и 360-градусово заснемане.

Ние сме млад колектив от професионалисти с богат опит, утвърден стил и собствена визия към заснемането на всяка сватба и семеен повод.

Разгледайте портфолиото ни и съветите ни за сватбена фотография и видеозаснемане на адреси:

skyviewu.com/сватбен-фотограф-пловдив-фото-студио/
skyviewu.com/видеозаснемане-на-сватба-пловдив/

Потърсете ни, за да говорим за вашата сватба и нашето изкуство.

Специални условия при ранно записване за сезон 2020

Последвайте ни на: www.facebook.com/SkyviewU

Мисията на нашия екип е създаване на материали, които вълнуват, качество, което се отличава, продукции, които се помнят. Ние помагаме на бизнесите да привличат нови клиенти, запазваме най-съкровените лични моменти и подкрепяме новото поколение творци. Целта ни е да сме част от повишаването стандарта на екранните изкуства в България чрез използване на модерни техники и снимачни похвати, работа съвместно с талантливи млади специалисти в различните сфери на изкуството, поддържане на дългосрочни партньорства и внедряването на иновативни технологии в заснемането.

Предлагаме продуктова, архитектурна, събитийна, студийна, модна и сватбена фотография. Създаваме корпоративно, презентационно, документално и рекламно видео, музикални клипове, заснемане на събития и тим-билдинг, късометражен филм за сватба, видео монтаж. Дрон заснемане и фотография за бизнес и индивидуални клиенти, изработване на ортофото карти, 3д модели и фотограметрия на земеделски и строителни парцели, заснемане по коти. Иновативно 360-градусово фото и видеозаснемане - виртуална разходка и отразяване на събития. Разполагаме със студио с голяма площ и висок таван. Част от нашите клиенти са компании от строителната, хранително-вкусовата и тежката промишленост, инвеститорски фирми и агенции за недвижими имоти, културни, неправителствени и доброволчески организации, хотели, ресторанти, международни марки, организатори на концерти, спортни и масови събития, общински и държавни институции, както и индивидуални клиенти, доверили на нашия екип заснемането на тяхната сватба, абитуриентски бал, кръщенка, рожден ден, фотосесия и други семейни или лични поводи. В работата ни често пътуваме в страната и в съседните държави.

Свържете се с нас за консултация и запитвания.

Изпрати запитване до този фотограф:

Избрани Фотографии На Студио Скайвю - фотография, видео и дрон заснемане

Мнения и коментари за фотограф Студио Скайвю - фотография, видео и дрон заснемане

Фотограф в Пловдив / Сватбен фотограф / Продуктов фотограф / Фотограф за кръщене