Фотостудио Стоименов , Професионален Фотограф в Сливен

фотограф Фотостудио Стоименов


Здравейте, ако желаете да се свържете с мен - можете да го направите във фейсбук или на тел.номер, който можете да видите в сайта ми или на фейсбук-страницата ми - Фотостудио Стоименов.

Разгледайте страничката във Фейсбук (facebook - Фотостудио Стоименов ), моят сайт или се обадете за среща, има телефони в сайтовете ми(линковете точно под профилната ми снимка тук вляво.
Предлагам фото и видео отразяване на вашият празник - Сватба, Свето кръщение, Рожден ден или каквото и да е друго събитие, фотосесии, снимки на хартиен носител, фотокниги и други.

Предлагам заснемане на видео с няколко типа камери,

Моят съвет е преди да изберете някой, докато търсите вашият фотограф - не питайте за цената, ПЪРВО вижте добре РАБОТАТА на всеки избран от Вас, поговорете на живо, преценете дали Ви допада като човек, защото цената на една услуга винаги може да се свали до някакъв минимум, но никой няма да прави усилия да се труди за нещо добро, освен ако не Ви прави подарък или Ви дава нещо без особена стойност и качество(което е практика последните години), доверете се на очите си и вижте сами работата на всеки, преди да направите избор. Успех!

Изпрати запитване до този фотограф:

Избрани Фотографии На Фотостудио Стоименов

Мнения и коментари за фотограф Фотостудио Стоименов

Фотограф в Сливен / Детски фотограф / Фотограф за кръщене / Сватбен фотограф