Диян Радев, Професионален Фотограф в София

Здравейте, казвам се Диян Радев.
Първата си снимка направих, когато бях на 10год. :), тоест четвърти клас в училище а първата ми самостоятелно заснета сватба е през 1999г.. Като ученик снимах детските отбори в спорното училище, където учих. От тогава, от малкото пластмасово апаратче до Никоните, с които работя сега, минаха много години, а любовта ми към фотографията стана от хоби- сериозна професия. По- късно страст ми стана и видеооператорството, след като съдбата ме изпрати в Мюнхен и там попаднах в една телевизия, където работих като оператор и монтажист няколко години.
Така фотографията и видеозаснемането вече са неразделна част от мен :).

И така.., Вие имате нужда от СВАТБЕН ФОТОГРАФ, илиВИДЕООПЕРАТОР, който да заснеме вашето сватбено тържество, или независимо какво друго е то, . . . е, сега можете да се обърнете към мен (нас), разбира се работя в екип от амбицирани, отговорни и интелигентни млади хора.

Аз ще подходя с абсолютно различен стил към вашия празник и ще го заснема така, че всеки един важен момент ще е запечатан завинаги в сватбения филм и сватбените снимки, като при монтажа ще добавя визуални и музикални ефекти, надписи, приятна музика за фон и мн. други такива. За да видите някои вече готови продукции и много повече информация като снимки, видеоклипове, сватбени фотокниги с модерен дизайн и актуални цени, просто посетете моя ФЕЙСБУК.

Изпрати запитване до този фотограф:

Мнения и коментари за фотограф Диян Радев

Фотограф в София / Сватбен фотограф / Фотограф за кръщене / Детски фотограф