Ангел Ангелов, Професионален Фотограф в София

Здравейте! Аз съм Ангел… или Ачо, Геле.
(моля слагайте контакт в текстовото поле за запитване за да го видят всички фотографи. А ако искате котакт лично с мен - acho@angelpictures.eu / 0898601347)
Занимавам се с фотография от много години (предимно сток-фотография), а със сватбена и събитийна фотография – от 2. Специализирал съм се във фотожурналистическия стил на заснемане – открояващ се с искрени емоции, непринудени моменти, атмосфера, художественост. Стремя се да отразявам преди всичко личния почерк на всяко едно събитие и неговите главни лица. В снимките си обичам да улавям естествените емоции, реакции и моменти по един дискретен начин, за да ги запазя максимално истински и непринудени, като в същото време съм винаги под ръка за формалните (позиращи / роднински) снимки.

Обичам това, което правя и се гордея с това, че улавям в снимки Вашето специално събитие. Живея и работя в София, но често пътувам из цяла България.

Малко Повечко за мен
Като събитиен и сватбен фотограф държа много на честните и открити отношения. Вярвам, че колкото повече клиентите ме имат за обикновен човек (а не за изпълнител) и открито споделят с мен своите желания, толкова по-спокойни взаимоотношения имаме и удовлетвореност и от двете страни.
В личен план, аз съм на 30 години и съм от София. Женен съм

Изпрати запитване до този фотограф:

Избрани Фотографии На Ангел Ангелов

Мнения и коментари за фотограф Ангел Ангелов

Фотограф в София / Сватбен фотограф / Фотограф за кръщене / Други Фотографи