Недко Недев, Любител Фотограф в Стара Загора

Ако имате запитване, моля използвайте директно формата за контакти на nedevphotography.com/contacts/ или www.facebook.com/NedkoNedevPhotography/

Здравейте, аз съм Недко Недев от Стара Загора. Работя в IT сферата и медиите. Любител фотограф съм от близо 7 години. За този период от време съм видял и научил много, а има още толкова много за усвояване и експериментиране.

Щастлив съм, когато снимам и сме на една вълна с хората пред моя обектив. Точно тогава може да се улови и запечата цял спектър от най-различни емоции по наистина уникален начин. Това е и главната причина да обожавам портретите, но въпреки това не се определям като портретист. Обичам да експериментирам с различни техники на снимане, обработка и изобщо всичко, което може да влезе в употреба, за да постигна онзи кадър, който вече е в главата ми.

Отскоро вече сме в екип във фотографията и в живота с моята половинка Ели. Тя от своя страна е с отявлен афинитет към детската фотография и буквално спира да диша, докато не направи своя кадър. Работи като журналист и водещ в едно от най-големите извънстолични радиа.

Изпрати запитване до този фотограф:

Мнения и коментари за фотограф Недко Недев

Фотограф в Стара Загора / Други Фотографи