Самуила Благоева, Професионален Фотограф в София

фотограф Самуила Благоева


Аз съм млад фотограф, със завършено висше образование в "Национална академия за театрално и филмово изкуство“ ("НАТФИЗ“), специалност фотография.
Творческа личност, която постоянно обогатява уменията си в заснемането и обработката на професионални кадри, без да се ограничавам от вида фотография и заданията. Отворена съм към нови идеи и търся начини да обогатя досегашният си опит.
Умея да съобразявам работата си с поставените изисквания, но също така мога да допринасям със собствени идеи и визия, като крайната цел е удовлетворяването на тези изисквания, доставяйки продукт, в съзвучие с нормите за професионална фотография.
Опитът ми е основно в сферите на събитийната и портретната фотография, които освен развитие в професионален план са ми дали ценен опит в работата с хора.
Работата ми в студио, независимо от вида на заданието, е съсредоточена върху създаването на светлина, която да работи в съзвучие с визуалните характеристики на обекта.

Владея компютърни програми за обработка на изображения и видео. Освен основна обработка, постоянно развивам уменията си в създаването на специални ефекти.

владея Adobe Photoshop, Adobe Lightroom
базови познания по Adobe Premiere и Adobe After Effects
професионални умения в сферата на дигиталната фотография;
умения в сферата на аналоговата фотография, включващи заснемане, проявяване и копиране;
базови умения за заснемане и монтиране на видеоклипове;
графично оформление на рекламни материали и издания;

Изпрати запитване до този фотограф:

Избрани Фотографии На Самуила Благоева

Мнения и коментари за фотограф Самуила Благоева

Фотограф в София / Детски фотограф / Моден фотограф / Други Фотографи