Емилия Димитрова, Любител Фотограф в Етрополе

фотограф  Емилия Димитрова


Здравейте,
благодаря, че посетихте страницата ми.

Казвам се Емилия Димитрова на двадесет години. Студентка съм в Софийски университет "Св. Климент Охридски", специалност "Българска филология", а в свободното си време обичам да снимам. Фотографията за мен изразява начина, по който виждаш света, снимките са нещо, което предизвиква много емоции: гняв, съчувствие, учудване, радост, тъга, удивление. Те разказват истории и могат да накарат обикновените неща да изглеждат красиви и обратно. Те могат да те вдъхновят да отидеш някъде, да направиш или да промениш нещо.Харесвам фотографията, която улавя моменти и изрази, които са естествени и разказват нещо за обекта, и оставят в теб някакво впечатление и следа. Имам едно любимо изказване на фотографа Серджо Лопес :
"Фотографията е начин да предадеш на света зрителните усещания, които получаваш чрез обектива. Няма значение дали имаш проблеми с говоренето, писането или дори по отношение на физическите способности: това, което предаваш, е чувството, което изпитваш в този момент, уникален момент, който най-вероятно няма да се повтори. Понякога влагаш в обикновена картина чувства, които хиляди думи не могат да изразят."

Запазете моментите на радост. Всеки момент е неповторим, единствен във времето. След време се върнете назад, разглеждайки снимките и си спомнете как сте се чувствали тогава. Моята цел е да уловя онези моменти, когато от очите и жестовете струи емоцията.

Изпрати запитване до този фотограф:

Мнения и коментари за фотограф Емилия Димитрова

Фотограф в Етрополе / Детски фотограф / Фотограф за кръщене / Други Фотографи