Стоимен Стоименов, Професионален Фотограф в Сливен

Здравейте, отговарям на фейсбук или на телефоните в сайта ми за фотография, линкове има под снимката ми.

Разгледайте страничката във Фейсбук ( Фотостудио Стоименов ), моят сайт или се обадете за среща, има телефони в сайтовете ми(линковете точно под профилната ми снимка тук вляво.
Предлагам фото и видео отразяване на вашият празник - Сватба, Свето кръщение, Рожден ден или каквото и да е друго събитие, фотосесии, снимки на хартиен носител, фотокниги и други.

Предлагам заснемане на видео с DSLR Nikon (фото-видео камера), спортнa(action) камера Sony както и с професионална FullHD камера CANON FX100.

Моят съвет е преди да изберете някой, докато търсите вашият фотограф - не питайте за цената, ПЪРВО вижте добре РАБОТАТА на всеки избран от Вас, поговорете на живо, преценете дали Ви допада като човек, защото цената на една субективна услуга винаги може да се свали до някакъв минимум, но никой няма да прави усилия да се труди за нещо добро, освен ако не ви прави подарък или ви дава нещо без фотографска стойност и качество(което е практика последните години), доверете се на очите си и вижте сами работата на всеки, преди да направите избор. Успех!

Изпрати запитване до този фотограф:

Избрани Фотографии На Стоимен Стоименов

Мнения и коментари за фотограф Стоимен Стоименов

Фотограф в Сливен / Фотограф за кръщене / Детски фотограф / Други Фотографи