Борислав Данов, Професионален Фотограф в София

Фото и видеозаснемане на кръщенета, детски рождени дни и сватбени тържества- много промоции през февруари и март..
Здравейте, казвам се Борислав Данов, живея и работя в София, но поемам поръчки за заснемане на сватбени тържества в цялата страна.Освен сватби, снимам кръщенета, детски рождени дни, абитуриентски балове, фирмени партита, корпоративни събития, откриване на търговски обекти и пресконференции.Не се колебайте да направите запитване за отразяването на Вашето събитие, независимо какво е то!Ще получите максимално бърз отговор с най-подходящата ценова оферта за Вас! Публикувам и част от цените ми, за да сте по-информирани.
Свето кръщение-пакет 1
Снимане на ритуала, фотосесия с гостите, кратка фотосесия на детето – 80 лева.Времетраене на ангажимента до 1 час!След изтичане на първия един час цената е 50 лева за всеки следващ час.Получавате линк за онлайн изтегляне на всички подбрани и обработени кадри до 20 дни след кръщенето.Ако желаете да получите кадрите на DVD с обложка и снимка заплащате допълнително 20 лева.
Свето кръщение-пакет 2
Снимане на ритуала, фотосесия с гостите, кратка фотосесия на детето, снимане в ресторанта.Цена 120лв. за първите 2 (два) часа.След изтичане на първите 2 (два) часа цената е 50 лева за всеки следващ час.Получавате линк за онлайн изтегляне на всички подбрани и обработени кадри до 20 дни след кръщенето.Ако желаете да получите кадрите на DVD с обложка и снимка заплащате допълнително 20 лева.
Детски рожден ден – 80 лева
Услугата включва заснемане на детски рожден ден или детско парти в дома на детето или в детски парти клуб и кратка фотосесия с роднините.Времетраене на ангажимента-до 2 часа.Получавате линк за онлайн изтегляне на всички подбрани и обработени кадри до 20 дни след рождения ден.Ако желаете да получите кадрите на DVD с обложка и снимка заплащате допълнително 20 лева.

Изпрати запитване до този фотограф:

Избрани Фотографии На Борислав Данов

Мнения и коментари за фотограф Борислав Данов

Фотограф в София / Сватбен фотограф / Фотограф за кръщене / Моден фотограф